top of page

NADA

Nada har vist sig virksom ved stress, depression, angst, ADHD, søvnløshed, fysisk og psykisk uro, anspændthed, irritabilitet, abstinenser og stoftrang mm. Metoden kan benyttes ved behov her og nu samt til langtidsbehandling. Nada er ikke en behandling i sig selv, men et supplement til den behandling du modtager. Nada er ligeledes et udmærket supplement til psykoterapeutiske forløb, medicinsk behandling, gruppeforløb osv. Nada er med til at skabe balance, hvor du har brug for det.

-Har du meget uro, vil du kunne opleve mere ro .

-Har du svært ved at sove, kan du opleve bedre søvn.

-Mangler du energi, kan du opleve øget energi.

Nada har mange effekter og kan ligeledes være med til at øge fokus, hvis du har koncentrationsvanskeligheder, kan hjælpe dig med at åbne op i terapien, er angstreducerende osv osv. Nada er ikke tænkt som en metode til at helbrede fysiske skavanker, men nogle oplever af og til effekt på fysiske lidelser også. Mange oplever bl.a. god effekt ved gener ved overgangsalder o.lign.

Nada er øreakupunktur og behandlingen tager ca 45 min. I Nada-cafeen tager du plads, hvorefter jeg kommer og giver dig behandling. I Nada-cafeen er en rolig atmosfære uden snak, så du får optimale muligheder for at vende blikket indad og få en rolig stund. For at få den bedste effekt, bør du komme to gange om ugen i min 12 uger.

Nada-cafe efter aftale.

Hver mandag og fredag kl 7

Tilmelding nødvendig

Tlf.nr 60663880 

Alle uanset lidelser og diagnoser kan alle modtage nada-behandling – dog anbefales det, at blødere lader være.

Pris: 100 kr pr gang. 10-turs klippekort 1000kr

. Husk kontanter – vi tager ikke imod dankort.

NADA

NationalAcupunctureDetoxificationAssociation

Psykoterapeutisk praksis v/ Maria Louise Blichfeldt

Integrativ gestalt- krops- og psykoterapeut MPF

Hypnotisør og hypnoterapeut NGH

Bredgade 15, 4000 Roskilde

Vesterbrogade 18, 4.th, 1620 Kbh V

bottom of page