top of page

Terapiforløb til unge mellem 14 og 24 tilbydes i Roskilde centrum. Det psykoterapeutiske forløb er målrettet unge, som er udfordret ift OCD, angst, selvskade, depression, opgivenhed, dårligt selvværd, generel mistrivsel o.m.a.

Jeg har over 20 års erfaring i, at hjælpe unge på vej til bedre livskvalitet og til at knække koden ift at komme i trivsel samt tro på og vide, at de kan opnå et godt voksenliv.


Ny forskning peger på, at kun 15% af befolkningen undgår at blive ramt af en psykisk lidelse på et tidspunkt i livet. Desværre er mange ramt allerede i deres ungdom. Netop i ungdommen er det ekstra vigtigt, at sætte ind med en tidlig indsats, da det lige netop er dér, hvor vi skaber vores identitet og fundament for voksenlivet. Kommer der for meget “uro”, kan det være mere vanskeligt, at komme godt i vej. I voksenlivet - når vi har skabt et solidt fundament, har vi generelt bedre mulighed for, at komme os over en psykisk lidelse med den rette hjælp.


Så har du lyst til at arbejde med dig selv, vil jeg glæde mig til at følge dig på vej til bedring. Jeg bruger samtale, øvelser og forskellige effektive værktøjer. Det hele i samarbejde med dig, så det passer lige netop til DIG. Af og til kan det være godt, at have samtaler med din familie også. Men kun, hvis du ønsker det. Jeg har tavshedspligt - så alt hvad du siger, bliver mellem os.


Jeg laver et forløb, som er skræddersyet til dig. Vi arbejder i dybden - ned i dét, som giver dig de symptomer, du mærker. Jeg ved, at det er dét, der skal til, for at du får det bedre. Der er mange årsager til, at man får det dårligt psykisk. Derfor er det realistisk, at der skal 7 samtaler til i et sådan forløb. Enkelte gange flere.


Derfor har jeg lavet et særligt tilbud til dig.

7 samtaler for 6050 kr - normalpris 8050 kr


Du skal ikke være bange for, at fortælle mig om, hvordan du har det. Vi har alle kriser i vores liv af og til. Det er helt normalt. Og det er du også….


Jeg ser frem til at møde dig.


Ring på 60663880 eller skriv for tidsbestilling eller eventuelle spørgsmål.
Kontakt:

Maria Louise Blichfeldt

maloublichfeldt@yahoo.dk

tlf.nr. 60663880

Psykoterapeutisk praksis v/ Maria Louise Blichfeldt

Integrativ gestalt- krops- og psykoterapeut MPF

Hypnotisør og hypnoterapeut NGH

Bredgade 15, 4000 Roskilde

Vesterbrogade 18, 4.th, 1620 Kbh V

bottom of page