top of page
  • _

Gastric bypass opereret?


Gastric bypass opereret?

Mange har oplevet stort vægttab i forbindelse med gastric bypass operation. Dog kan det være svært at følge med psykisk. Det store pludselige vægttab og en følelse af, ikke at kunne genkende sin krop. Eller en følelse af, at den trang til overspisning du havde, stadig fylder hos dig. Nu kan du rent fysisk ikke gøre det, men oplever et voksende psykisk ubehag.

Ofte er det jo netop overspisning, som har været et problem inden vægttabet. Og overspisning er jo en strategi for at undgå at mærke ubehag. Ubehaget bliver tydeligere, når du stopper din overspisning og her kan trangen til at erstatte overspisning med et andet misbrug opstå. Du har nu muligheden for at arbejde med det ubehag, så du kan undgå at komme ind i et nyt misbrug. Det er en stor styrke at mødes med ligesindede, som gennemgår og har gennemgået noget lignende. Du kan opnå at være i balance og være glad for dig selv.

I denne nye gruppe for gastric bypass opererede, har du alletiders mulighed, for at arbejde med dine psykiske eftervirkninger efter operationen. Har du stadig trang til at overspise? Har du tabt dig så hurtigt, at du psykisk ikke har kunnet følge med? Er du ved at udvikle et andet misbrug? Eller kan du ikke stoppe med at tabe dig, selvom du bør? Der kan være mange årsager til at starte i denne gruppe. Opstart d. 11.april. Torsdage fra 15-18. 6 gange - 630,- kr pr gang. Forsamtale nødvendig.

Gruppen oprettes i Psykoterapeutisk Praksis v/ Maria Louise Blichfeldt, Østergade 8, 2.sal th., 4700 Næstved

Ring hvis du har spørgsmål på telefonnr. 60663880 eller skriv her på siden.

2 views1 comment

Recent Posts

See All

Psykoterapeutisk Praksis støtter Knæk Cancer 2014 - skynd dig at byde på auktionen via disse links: http://www.lauritz.com/da/auktion/2-sessioners-psykoterapi-naestved-ringsted-centrum-til-fo/i3570121

Nyhed: Psykoterapeutisk Praksis åbner nu også i Ringsted, Søgade 3C, hvor du kan få sessioner og hypnoterapi om tirsdagen efter aftale. Ring 60663880 for aftale.

Gratis Inspirations Cafe opstod i samarbejde med psykoterapeut Annette Hartvig udfra ønsket om at dele ud af vores erfaringer og kompetencer med at skabe et liv i balance. Derfor kan du den første ons

bottom of page