top of page
  • _

Gratis Inspirations Cafe


Gratis Inspirations Cafe opstod i samarbejde med psykoterapeut Annette Hartvig udfra ønsket om at dele ud af vores erfaringer og kompetencer med at skabe et liv i balance. Derfor kan du den første onsdag i hver måned fra kl. 16-18 høre gratis foredrag og indslag fra forskellige kompetente mennesker på Kattebjerg 5, 1.sal i Næstved. Husk tilmelding.

Næste foredrag i Gratis inspirations Café er onsdag d. 6. marts kl. 16-18 på Kattebjerg 5, 1.sal i Næstved.

Psykoterapeut MPF Maria Louise Blichfeldt holder foredrag om sorg og det at miste en af sine nærmeste. En personlig beretning fortæller om, hvordan det er at miste og hvordan man kan bearbejde sin sorg.

Begrænsede pladser - tilmelding nødvendig senest d. 5.marts på maloublichfeldt@yahoo.dk

2 views1 comment

Recent Posts

See All

Psykoterapeutisk Praksis støtter Knæk Cancer 2014

Psykoterapeutisk Praksis støtter Knæk Cancer 2014 - skynd dig at byde på auktionen via disse links: http://www.lauritz.com/da/auktion/2-sessioners-psykoterapi-naestved-ringsted-centrum-til-fo/i3570121

Nyt - åbner i Ringsted!

Nyhed: Psykoterapeutisk Praksis åbner nu også i Ringsted, Søgade 3C, hvor du kan få sessioner og hypnoterapi om tirsdagen efter aftale. Ring 60663880 for aftale.

Gastric bypass opereret?

Gastric bypass opereret? Mange har oplevet stort vægttab i forbindelse med gastric bypass operation. Dog kan det være svært at følge med psykisk. Det store pludselige vægttab og en følelse af, ikke at

bottom of page